ZO HOU JE DE ENERGIEREKENING LAAG TIJDENS THUISWERKEN

ZO HOU JE DE ENERGIEREKENING LAAG TIJDENS THUISWERKEN

Deze herfst en winter blijven we vaker thuis, moeten we ons afzonderen en werken we vanuit onze casa. Dit is allemaal leuk en aardig, maar we verbruiken ook onwijs veel energie. De verwarming staat aan, tussendoor even koffie maken, het gebruik van een laptop/of tv. Dat tikt gedurende de dag allemaal aan.

Daarom deel ik vandaag een aantal tips om speciaal tijdens de pandemie te besparen op de energiekosten. Misschien kan het je zelfs aan het einde van het jaar iets opleveren.

ZET JE TERMIJN BEDRAG OMHOOG
Ik kan het je aanbevelen om je termijnbedrag omhoog te zetten. Je zult dit jaar meer thuis zijn dan normaal. Het is daarom ook logisch dat je meer energie verbruikt dan normaal. Schuif het op zijn minsts met een tientje omhoog. Zo kun je onaangename verassingen voorkomen. Verbruik je minder? Dan krijg je dit op het einde van het jaar terug en heb je een leuk spaarpotje.

VERWARM ELEKTRISCH
Elektriciteit is tegenover voorgaande jaren onwijs goedkoop geworden. Daarom verwarm ik al 2 jaar voornamelijk elektrisch. Woon je net als ik in een appartement/klein huis? Investeer een paar tientjes in een elektrische verwarming. Je zult zien dat je dit bedrag al binnen 3 maanden hebt terugverdient.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *