DIT ZIJN DE GELD TRENDS VOOR 2021

DIT ZIJN DE GELD TRENDS VOOR 2021

Vorig jaar schreef ik een blog met geld trends voor 2020. Zijn ze uitgekomen? Deels wel. Ik schreef de blog een week voordat de Corona crisis in Nederland uitbrak. De wereld heeft plaats moeten maken voor deze gebeurtenis waardoor het leven in sommige aspecten op hold werd gezet.

Nu een jaar later zitten we er nog steeds midden in. Veel geld trends voor 2021 hebben dan ook met de huidige omstandigheden te maken. Wat staat ons te wachten? En hoe denk jij er over? Dit zijn in ieder geval mijn bevindingen.

BELEGGEN IS HOT
Denk je bij beleggen aan de stereotypen oude mannetjes en snelle wall street boys? Dat is verleden tijd. Dit jaar gaan we massaal beleggen in aandelen. Er zijn een aantal mogelijke oorzaken voor deze hype. Al jarenlang verstrekken banken een te verwaarloze rente over spaargeld. Er is zelfs al een negatieve rente happening. Veel mensen zoeken daarom een alternatief zodat hun spaargeld wellicht wat op kan leveren. Daarnaast is beleggen tegenwoordig laagdrempelig. Je kunt via sommige initiatieven zelfs beleggen met je wisselgeld. Leuk toch?

Note: Beleggen is geen garantie op winst. Je kunt ook verlies maken. Het is belangrijk om kennis te vergaren en niet zomaar wat te doen. Beleg ook alleen met geld dat je kunt missen, just in case alles instort.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *